En liten kluring!

Jag har inte skrvit om hur gammal jag är, men gissa =) Skicka en kommentar om vad du tror så kommer svaret att dyka upp förr eller senare!

A poem

You know every time I leave you I got a sting in my heart I dont wanna leave you baby but i has to.
You know it´s hard for me to leave you because you´re like my right hand my soulmate my everything. And it´s hard to live with out a right hand when that´s the hand you write with. I know you can´t read and you can´t understand what im saying but all im trying to say to you is that you´re my biggest fan, my absolute best friend you´re my everything so never forget me and I´ll never forget you.

Jag älskar dig punkt.

Mina allra första ord

Jaha, då var man här i bloggarnas värld. Jag har varit lite kluven till om jag verkligen skulle orka och ha tid med en egen blogg men det är klart att jag har det, det finns tid till allt! Jag visste inte vad man gjorde när man bloggar men sedan förklarade min pappa och jag tyckte väl att det lät helt okej. Jag vet inte vart dessa första ord leder till, tänk jag kanske blir blogg världens konung/härskarinna eller så sitter jag kvar på detta stadiet hur länge som helst och med detta stadiet menar jag; Ingen besöker någonsin min egna blogg ingen vet vem jag är ingen hittar till min blogg osv...
Men men man får väl ta saker som de kommer klart man inte kan bli poppis första dagen utan det tar väl ett år eller 2 =/
 
Det är många som döper sin blogg till något meningslöst som: torktumlare.blogg.se men så fantasilös är inte jag utan jag har faktiskt en tanke bakom min bloggs namn! Det är nämligen det jag gör Sunnyrun= Soligt spring, finns det egentligen något härligare än att gå ut och springa en solig vår dag en solig sommar dag en solig höst dag eller varför inte en solig vinterdag? Att springa överhuvudtaget är helt underbart! Alltså mitt stora fridtids intresse är löpning!

Ja detta var mina allra första ord i min blogg och mer lär det bli!
Har du något finurligt att säga så skriv till mig =)
Ha en fortsatt tevlig kväll!