WONDERFULWONDERFUL

Jag blir farligt hemmastad här i Östersund hos farmor och farfar. Stämningen är ljuvlig (oftast) och snön är underbar!! Vi har åkt väldigt mycket längdskidor, urkul! Saknar dock mina vänner. Det är konstigt att umgås 100% varje dag och sedan helt plötsligt ses man inte mer. Strange.. Jessica laddade ner ett spel på sin iPhone som heter Lexitron så nu är jag far och Jessica som besatta. Vem vinner i slutändan? Jag blev dock lite ledsen för jag insåg att det gick inte att ladda ner det spelet på min iPhone. DÅLIGT! 

Nu ska jag och några fler familjemedlemmar ut med vovsen. 

Farmor lagar underbart god mat. En nobelmiddag varenda dag är inte helt fel. 

STRESSSTRESSSTRESS

JULSTREEEEEEESS!!

Jag har inte slagit in en enda julklapp, jag ska fixa endel presenter på datorn, jag måste åka och handla en del saker.. 
aaah, paniki! 

LOVE ACTUALLY

En sådan underbar film, värmer lika gott i hjärtat varje jul. 

JULBAK

Nu är det lov och det är stört skönt!
Jag blev dock sjuk på köpet.. Jag är sjukt hes och igår tappade jag nästan rösten. Idag har hela familjen bakat: 

Rocky Roads
Pepparkakor
Pepparkakshus
Lussebullar

Låt julfetman börja! 

När jag är sjuk så är min hjärna inte i form och då blir det bara deppiga inlägg.. så nya tag imorgon :) 
 nighty.

Monica Antonsson du är pinsam

Om du har läst Gömda, Asyl eller någon annan bok i den serien som handlar om "Mia Eriksson" så tror jag att du håller med mig. Dessa böcker handlar om Mia (som hon kallas i boken) som blir förälskad i en man "med de mörka ögonen", han börjar att slå henne och förfölja henne. De får ett barn tillsammans och en gång försöker han att strypa Mia efter att ha brutit sig in i hennes hus. Böckerna är skrivna av Liza Marklund men det som sker i boken har Mia berättat om. 
Jag kan inte veta om böckerna är sanna eller inte men de är skrivna och berättade med sådan känsla att det verkar i princip omöjligt att kunna hitta på allting. Nu har en journalist vid namn Monica Antonsson skrivit en bok. I den boken har hon sammanfattat alla "bevis" till att Mias historia inte är sann. Hur kan man se det som sitt livs uppgift att försöka att få en annans liv och bakgrund att verka osann? Monica Antonsson är anmäld hos justitiekanslern pågrund av att Mias riktiga identitet sägs röjas i Monica Antonssons bok. 

...suck 


kkk

TITANIC

Sitter just nu och tittar på Titanic. Det är för sjutton världshistoriens bästa film. Kate Winslet är den absolut bästa skådespelerskan på denna jord, Leonardo diCaprio är också grym. Förstå att få spela in den filmen, wow. 

jk

I taket lyser stjärnorna

Här är affischen till filmen som jag ärmed i : 

 

jkj

 

Jag tycker att den blev rätt tuff :) 

 

http://www.sf.se/filmer/film?filmid=15004018

 


Marley & Me

Den 25 december kommer Marley & Me ut på  bio, förhoppningsvis här i Sverige! Om du inte har läst den boken så har du missat något! Jag älskar den och jag är sjukt glad att dem har gjort en film av den. Bara trailern är underbar :D
Owen Wilson och Jennifer Aniston spelar ägare till Marley. 
Se den, läs den!!

006082994x.jpg

 


WOOOOOOOOOOOOW!!!

WOHOOOOOOW igår slog jag rekord i antal besökare på min blogg. Unbelievable!

78 STYCKEN, dock inte unika men ända :D:D

:)

ikeajobb.jpg


10 timmars sömn..

..och inte piggare för det!
JOBBIGT! 

Är ledig from school today pga jag vet inte men skolan har just nu brist på saker att göra för oss så det blev en ledig dag :D

Somnade halv två gick upp kvart i tolv, inte illa pinkat. Tog en sväng med mopeden min och handlade mat. Jag är förbluffad!
En herrgårdsost kostar 99 KRONOR!!! Rena rama rånet. Jag handlade allt som stod på mammas fina lista men jag hade bara 200 spänn och när jag kommer fram till kassan så låg priset för varorna på 330, hmm tänkte jag. Springnota? Ta bort varor eller bara le och säga att jag kommer förbi med pengar senare? Jag tog bort några varor därmed rök osten.. 

Nu ska jag skriva ett religionsarbete. KUL. 

Enligt modette.se så är Alexandra och Theodora Richards dagens "stilikoner", bör man känna till dem? 

Dagens-stilikoner--Alexandra-och-Theodora-Richards.jpg


PARIS, USA, THAILAND...

Två stycken i min klass ska/är till/i USA, två ska till Thailand och nu är Zeb och syrran i Paris! 
Jag skulle också vilja dra någonstans.. de ställen som jag helst av allt vill åka till nu: 

  • Amazonas djungel
  • Galapagosöarna
  • Colombia
  • Tunisien
Jag har varit i Tunisien en gång och det var kanske mitt livs bästa resa, förutom alla Greklands resor förstås! Jag älskar det landet, även fast det är en diktatur. 
Alla resor som jag har varit på har varit grymma men det var något med Tunisien som etsade sig fast i mig.. skumt. 

hawaii.jpg


wawawiiiiiiiiwaaaaaa

Jahadö då har en annan helg passerat förbi i ilfart. 

Det var en rätt nice helg chillade, softade, cruisade you name it liksom, skämt å sido. 

Hade fest i helgen på lördageeen, det var väldigt roligt =) Kom lagom många och vi slapp de som oftast kommer och förstör fester. Brorsan med vänner var där också så om det skulle ha hänt något så skulle det ha varit lugnt! Tack för helgen bror.

VÄRDELÖS vecka i skolan. Vi har ju inget att göra! Varför kan vi inte få lov imorgon?! Betygen sätts ju idag anyway, dumma svenska lag. 

Var i stallet med mor och hund förut. Sprang intervaller men det kändes som att jag fick 70 knivar nedstuckna i halsen för att det var så kallt och jag är förkyld. 
Är ledig imorgooon :D:D WIHO!! Fast då måste jag göra ett religionsarbete som jag skulle ha gjort när jag var i Trollhättan men jag orkade inte det då, eller hann inte, så jag får göra det nu istället. 

Upptäckte just nu medan jag skriver att jag skriver utan att titta på tangenterna, LÄCKERT!! 

Usch, nu är Pernilla Wahlgren på Nutrisse reklamen. Hon ser fan helt galen ut! No offence mot henne som person men den där reklamen tar ju priset.. 


Ska sova nu! Förresten, hur tycker du att min design blev? Riktigt tråkig jag vet men jag är inte helt haj på HTML-koderna än.. 



HELLO WORLD

Helgen var toppen! Käkade god kidnappningsmiddag på Kol och Kox med familjen och Lotta fast Lotta du ingår iof i familjen! I lördags så var jag i stan med syskonen och Zeb. Jag fick i födelsedagspresent av Lotta, syrran och brorsan att få en heldag på staden:) Av sis så fick jag en snabb manikyr på FACE + två par fingervantar :D Av brorsan så ficka jag en jättefin tröja från Topshop och av Zeb så fick jag tillbaka min älskade iPhone, nyhackad och klar :D TACKTACKTACK! 
Av Lottapotta så fick jag en heldags på stan och en massa pengar + en tröja! Wey, tack allihopa för en underbar vecka :D:D 

Idag har jag varit på intervjuer med ett antal tidningar och nu är Mika här. Vi har käkat på EAST på Stureplan, det var asgott! Nu sitter vi och pratar. 
Är trött som en jag vet inte vad.. Jacob och Snaps har inte kommit hem än men de lär väl dyka upp snart.

See ya.

MOPEEEEED

Wey :D Den är grym min lilla (och med betoning på lilla för den är verkligen jätteliten) Piaggio Zip och den går väldigt bra! 
Det är stört kul att köra moped!! 

Nu ska jag på födelsedagsmiddag med familyn <3! Jessica kom precis hem från Lkp så nu lär vi väl snart dra. Vi har en tradition i familjen som lyder så här: 
När ett barn i familjen fyller 15 år så kidnappar man barnet och käkar middag någonstans i staden där barnet också får sitt första kontantkort :D JIPPIE!! :D:D

Jag är helt slut i huvudet efter den här veckan. Det har i princip pirrat i min mage varje dag för först så var jag nervös och glad inför födelsedagen och moppe och sen efter födelsedagen så har jag varit glad och nervös för att köra moppen och tro mig det tar energi.. 

Ska sova en kvart nu innan vi taggaaaar! 
Jag längtar. 

pouss

Livet som femton

Nu är jag femton! Idag fick jag en moped Piaggio Zip, jag gjorde eu-moped teoriprovet idag och jag klarade det! TACKTACKTACK MOR OCH FAR FÖR MOPEDEN! :D Tack mormor och morfar, farmor och farfar för min nya Pocket cam Creative :D SUPER! 

Utvärdering av livet vid femton: 

Familj: 
Jag tror (läs vet) att jag har den bästa familjen i hela världen. Många säger det men jag har det faktiskt. I just love them! Hade jag gått till en loppmarknad där man kunde köpa familjemedlemmar så vet jag faktiskt inte om jag hade valt dem om man tänker på utseendet., hihi. Skämt å sido jag har väl nog faktiskt en av de mest good looking familys i här där jag bor. 
Tack för att ni finns och tack för en jättegreat födelsedag! Syrran jag saknade dig:( I'm longing for friday! 

Vänner: 
Ja vad ska man säga? Bättre går det väl inte att hitta.

Hund: 
Snaps, you're my man! 

Livet:
Vågar man säga att allt är hur bra som helst just nu eller kommer himmelen rasa ned på mig i morgon då? 


Nu ska jag slagga och snart har jag varit femton i elva timmar, inte lång tid kvar innan förarbeviset kommer :D

Grymt skön låt.  http://www.youtube.com/watch?v=Mdt4x_Ok9MQ

The countdown is on..

Nu börjar nedräkningen! Om 1h och 25 min är den dagen jag fyller 15 :) Jippie! Mamma säger att jag måste dismissa ut ur köket för ibland har jag inte med saker att göra säger hon.. hmm undrar vad det kan betyda? 

Turturtur!!! I morse så skulle jag cykla iväg till skolan men jag insåg att min cykel var låst och nyckeln var no where to be found.. jag blev lite <      > irriterad. Jag sprang iväg till centrum och hann precis med bussen vilket jag tycker är ganska fantastiskt eftersom att jag inte hade en aning om när den gick men där kom den inrullandes som på beställning.. :) Efter mycket letande utan resultat så hittade mor min den NU :D WIHO! Hon hittade också ett presentkort på Gina Tricot som jag fick förra julen på 300 kr!. Lyckan är total, vad skulle man göra utan en moder? 


Godnatt, nästa gång jag hör av mig är jag 15 bast och stooooor!

<                                                                                                                                                                                      >

Årets julklapp??

Hur kan man veta vad som ska bli årets julklapp? Det kan man ju inte! Julen måste ju vara slut innan man kan avgöra det. Vissa säger nu att "Smartbox" kommer bli årets julklapp medans andra säger att Minidatorn kommer bli årets julklapp. 


 Menmen de får väl tro vad de vill, jag tror att kläder eller leksaker till småbarn kommer bli årets julklapp. Så måste/borde det ju faktiskt vara. Det köps väl ändå som mest kläder och leksaker runt jul? Men detta kan ingen veta om det blir årets julklapp eller ej för ingen har riktig koll på hur mycket som säljs av de ovanstående nämnda sakerna. 

Jag är trött och har ingen energi där av det ganska så ointressanta inlägget. 

By the way! Jag fick MVG+ på mitt engelska prov, charachter analysis av Goodnight mister Tom! Wihooooo :D Min lärare skrev: Amazing, Fantastic work Josefine!!!
Kan det bli bättre? 

Catch up day

Idag hade vi academic catch up day. Det innebär att man får välja mellan att vara hemma eller i skolan och plugga, jagvalde hemma :) Har precis gjort klart SO arbetet som handlar om olika politiska ideologier med Anna. Ja du det blir nog ett IG på det ja eftersom att båda fick brain blackout.. men men.. man kan ju inte vara på topp jämt eller bäst på allt :) 

Bokade tid för att göra teori provet för moped på onsdag! Wihoo, jag längtar så mycket att  jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Förhoppningsvis så tar jag MOPEDEN till skolan nästa vecka :D:D:D

jjj
Halva Snyggve familjen på Island in the Blue Lagoon :)

SLUTGILTIG ÖNSKELISTA

Kläder från Asos
Tunikor ganska korta
Linnen 
Toppar
Strumpbyxor/tights, i alla möjliga former. Hudfärgade, stickade, svarta 
Långa strumpor med rosetter eller liknande på
Moped
Pocket camera Creative 
Manikyr 
Svarta pumps