RUMPA

Ingen rumpa här, skrev det bara för att locka till mig läsare (= Jag har inget vettigt att säga förutom att idag har vi åkt skidor i Zürs och Leche! Det var ganska så bra :D Roligt! Nu har jag astma och ont iryggen så nu ska jag gå och bada. See ya

REKOOOOOORD

KOM IGEN HJÄLP MIG ATT FÅ ÖVER 25 "TITTAR" på min blogg! GÅ in och kolla på den vet jag ;D Fast om du läser det här så är du ju redan inne och det är skiiiiitbraaaaa keep it up!

St.ANTON utekväll

Japp, nu är det gjort :D Jag har avklarat min första utenatt i en skidort. Jag var med min syster Jesp och vi gick till Kartahar tror jag det hette. Vi dansade en stund och Jess höll på att bli upplyft av en kille och det var en del skumma snubbar som kollade lite väl mycket men det var bara att ignorera! Det var väldigt roligt =D Tack syrran!

Snaps meddelar att det blir ingen Snaps dagbok på ett tag eftersom att han är hos mormor och har inte tillgång till en dator!


HA DET SUPER =D

BADA E NICE

AHHH, vad härligt! Som sagt det blev en segdag i alperna idag! Ma och Pa är nere i St.Antons "city" och Jesp sitter och läser och jag har just badat! Det är verkligen underbart att bada! Hela kroppen kan liksom röra sig fritt i vilket tempo den villl och det finns inga förhindrande föremål.

VAD GÖR DU PÅ SPORTLOVET?

MIN VOVVE

JAG SAKNAR DIG SNAPPEÄLSKLING <3 Tack mormor för att du tar hand om honom :D

ÖSTERRIKE

TjaTja.

Nu befinner sig jag min mor & far och syster in AUSTRIA! Det har varit strålande sol varje dag sen i söndags och termometern har visat 30 grader (?) i solen! Det är bra skid¨kning på morgnarna men sen blir det smörigt.

Idag är det mulet och grått. Jag hostar och har astma, pappahar ont i sitt knä så han får inte åka skidor på hela veckan :'(


JESSICA SAKNAR DIG ZEBASTIAN, så med mina hostattacker i natt och med längtan efter dig så ligger hon helt död på sin säng för att hon knappt har sovit något!
Menmen, jag tror ni klarar er :) Jag menar, Jessi har ju trots allt mig och du har ju Jonas (?).

Det finns en underbar pool på detta hotel.

Igår åkte jag skidor med min kamera i en väska på ryggen och eftersom att min kamera är en sådan proffsig en ( EOS 400D) så väger den lite och i och med det så blev min rygg typ överansträngd så jag kunde knappt åka =(


 image36

Syster min

image37

Erkänn att denna bild blev BALL? :)

image38

NICE :D

image39

joss och mor

image40

PAPI :D




BILD

En underbar bild tagen med min (och pappas) UNDERBARA kamera!
Det är jag, Snaps och Miks på bilden. Love u hun <3

image35

STHLM BY NIGHT

Glömde att säga att jag var på SBN på Lidingö i lördags med Anna och Elsaaaa. Träffade en del nice(a) människor! Härligt att dansa to the rythm.. Nackdelen var att det var så sjuuuuuuukligt trångt! Man skjutsades hit och dit och man kunde knappt lyfta på armarna när PUT YOUR HANDS UP,PUT YOUR HANDS UP kom =( Men men, det var iaf skiit kul!

Var du där?

Nu ska jag duscha och sen ska jag slagga (I hope)!


PUSSEN OCH GODNATT!

KONTAKTANNONS Hunden Snaps dagbok. Part 7

TJAVOFF!
Alla glada spralliga löpande tikar där ute!
Jag är en (vill gärna se mig som en) ungkarl på 7 år. Jag är en DASCHUND (tax) och som ni alla vet så är vi i denna ras underbart trevliga och sköna (?) fast jag är då BÄST. Du får gärna Voffa en ljudvåg när du har tid, men det är ju förstås först i kvarn som gäller. Du kan vara blond, brunette, blue merle, prickig, grön, rosa (om du är pudel), eftersom att jag är lite utav en Voffist så klarar jag inte av er stora svarta labradorer eller Rottweiler tikar men ta det lugnt ni hittar nog den rätta för eller senare! Du ska helst inte vara en Grand Danois eller ens över 50 cm i mankhöjd men är du singel så WHY NOT?!

Som sagt voffa en ljudvåg eller kissa på marken. I´ll be there, I'm everywhere.

SOVA?!

Tja, jag är fett trött nu så jag ska inte bli långrandig! Säger i princip bara:


GODNATT
image34

humor? (=

Skötselråd för tonåringar?

Jag blir trött på allt detta tjat om hur man ska behandla en tonåring.
JAG är TONÅRING och jag har en massa vänner vars föräldrar inte vill inse att en del av att växa upp är att gå ut på kvällen och träffa nya människor. De måste inte alltid tro det värsta, att "barnet" ska bli våldtaget, det ska däcka i ett dike, röka, ja egentligen vad är det de oroar sig för? Ungdomar KAN ha kul utan att supa. Även fast de flesta dricker men kom igen! Låt dem göra det då! Om man litar på ungen så blir det automatiskt att man inte dricker sig stupfull men däremot om man inte litar på ungen så vill man göra revolt och gå ut och supa sig SKITFULL.

Min kompis föräldrar har en BOK om hur man ska handskas med sin tonåring. HERREGUD, är vi några jäkla hundar eller? Vad händer nästa gång en förälder kommer på sitt barn med att dricka, ska ni sätta koppel på oss då? Ska ni ta ert naughty child till lydnaskurs så att det lär sig att dricka inte är bra för kroppen, att vara ute på kvällen utan mössa ja då blir man förkyld!

Kom igen föräldrarna där ute! SHAPE UP. Har ni glömt bort hur man har kul eller?

Danke mor och far för att ni är så bra!

MOVIESTAR NÄSTA?

Tjabba, nu är det Jossan som snackar, inte Snaps.

Jo det är så här va att man kanske blir filmstjärna! Jag säger inte till vilken film men det kommer i nästa inlägg (tror jag). Jag har varit på en audition och två andra provfilmningar.
Idag var jag på en provfilmning och jag fick hipp som happ lära mig 3 nya scenersom innehöll olika repliker. Det var kul men nu är jag sjukt trött! Man måste koncentrera sig hela tiden utan att garva (och tro mig det är svårt att inte garva när man är mig, om min svenska är dålig när jag skriver detta så beror det på att jag är trött!) men annars var det roligt. Nu ska jag ut och springa en kort sväng.

Ha det bra

Du kan få autograf någon annan gång ;)