moviestar

Jo det är så här va, att jag har huvudrollen i en film. Vilken film kan jag inte nämna men när den börjar gå som trailer i jul så kommer jag att börja skriva om hur det var när vi gjorde filmen!
Nu är det 15 dagar kvar och sedan är jag klar! :D DÅ FÅR JAG ÄNTLIGEN KOMMA HEM!

Jag gjorde en gråtscen i veckan. Det var svårt att gråta, jag behövde verkligen koncentrera mig till det yttersta för att kunna böla så mycket som det bara skulle gå, men det gick! Jag grät, ja oj vad jag grät! Det var kul men efteråt var jag helt mosig och alldeles jättetrött´, tur att det var den sista scenen för den dagen! Jag är väldigt stolt över mig själv att jag klarade det för en sån hårdkokt jäkel som jag har inte lätt för att gråta! Skämt å sido... imorgon drar mor och far min till STATERNA och där ska morsan shoppa åt oss barn i familjen som går runt i lagade, smutsiga paltor :( Nej men, hon lär väl shoppa en DEL till sig själv också =D Jag har beställt lite kläder från Victoria's secret genom mamma! :D:D:D


Jag vet vad jag ska shoppa nästa helg, hårspray från BED HEAD! Det är nämligen en av de produkter som jag har i håret i filmen och det är helt super!

Now i'm going to write a letter to our "fadder-kid" in Gambia!


PÖSS

VILA

Hoooola.
Denna vecka slutade vi på torsdagen så nu har jag TRE DAGAR ledigt från filminspelningen!
Idag var jag med E i täbc! Det var roligt :) Shoppade en bikiniöverdel men inte så mycket mer.. :( Jag är sjukt trött, det är väl som mamma säger att jag går och spänner mig under veckorna för att jag måste prestera och när jag kmr hem på helgen kan jag slappna av så då bryter allt ut!
Jag har fått en konstig knöl på halsen, lite creapy när man inte vet vad det är för något! Den är hård och är trycköm men den rör inte på sig när man drar den fram och tillbaka, den känns dit-limmad!

Imorgon blir det chilldag, fast sedan ska jag hem till J!    Det är som jag alltid säger skönt att komma hem igen! Nu är det bara fyra veckor kvar och sedan är allt klart och jag får komma HEEEEM ;D

Nu ska jag slagga! PUUUUUSS