SOOMMARLOOV!

Tjeeena :D Nu har jag haft sommarlov i en vecka och 1 dag och det är UUUUNDERBAART!
Jag har varit på Sollentuna löparläger så nu är jag vältränad och fit for fight! Jag håller nu på att packa för att på söndag dra vidare till Norrköping och Sports Camp. Ännu en förhoppningsvis underbar vecka med träning och vänskap! Jag har kommit på en liten sommarmelodi:

Sommar sommar och sol stekheta pojkar som doftar Marc'O Pol!

Den var väl inte så pjåkig? :)

Det regnar ute nu, det får VERKLIGEN INTE bli en sådan skit sommar då det bara regnar hela tiden, för då får jag tuppjukk!

Ses något senare!

godnatt folks!

nu är det natt och jag är glad för jag har snackat med en massa roliga människor på msn, godnatt sovgott!

GRATTIS SVERIGE PÅ NATIONALDAGEN!

SÄMSTA FLAKET, SÄMSTA FLAKET!

Ello :D

Nu har brorsans student varit och jag hade så sjukligt kul! Jag fick åka flak och dricka lite öl :D Haha, att åka flak måste vara den bästa uppfinningen ever! Så roligt, så härligt, så underbart. Man kunde bara släppa loss och lämna allt bakom sig för ett par timmar och ännu bättre för studenterna som VERKLIGEN kan lämna allt bakom sig! Jag blev fullkomligen dränkt i öl, uuke vad äckligt det var när det torkade in i huden och i håret man kände sig som en ja en människa helt indränkt i öl helt enkelt! Om du inte har åkt flak någon gång så råder jag dig att göra det!

Idag var jag och några vänner vatten-utdelare på Vårruset, det var kul. Jag skrek åt alla att: de ser pigga och glada ut, och allting går på räls, och om min röst klarar det här så klarar du det och nu är det inte långt kvar., osv osv. I 1½ timme! För så lång tid tog de för de allra sista att komma i mål, 5 km på 1½ timme helt otroligt dåligt! Men kul var det och man fick en massa människor glada och en massa på skratthumör med sina små charmiga "söta" kommentarer!

Ha det grymt så kanske vi ses någon dag!