Tråkiga människor

TJENARE!

Nu är jag och Snappe hemma igen :D Guuuud vad skönt! Saknat alla är hemma.
Veckan har gått bra! Men helt plötsligt blev vår guvernant Linda avskedad! (?) Det var trist :( Bara för att hon typ tog ut oss på bio utan att fråga hennes "chef".

Det bästa en människa kan vara det är att vara glad, iallafall enligt mig. För när man träffar på någon som inte är glad och trevlig mot en främling, hur kul är det då?
Som idag när jag och Snaps gick på flyget och han satt i sin väska så precis när vi steg i n i planet så sa jag HEJ :D till flygvärdinnan och det enda hon sa som svar var, med en gråmulen röst: ni sätter er längst bak.

Jag vet att man måste sitta längst bak med hundar men även om jag inte haded vetat det så kunde hon väl åtminstonde ha sagt hej? Det var ett ganska klent exempel men ändå!

Remember, BE HAPPY!

Jag vet ju själv att jag inte alltid är så bra på det men jag lär mig och det är mycket tack vare Miksen som alltid är sprudlandes glad! Mamma och pappa är iof också det, när jag tänker efter så är nog de flesta i min omgivning det, TACK FÖR DET :D

För ett tag sedan så blev jag attackerad av Snaps när jag åt glass (ursäkta mina kläder, jag hade just tränat och jag frös om halsen x))

image49

Vad gör man inte för lite glass?

Det märks att han tycker att det är skönt att vara hemma, för båda Snaps och jag blir liksom lugna i kroppen och själen. Han trivs väldigt bra i T men hemma är ju alltid hemma.
Det är som att när vi är i T så är vi inte så tighta och bundis som vi brukar vara för då är det så mycket människor runt omkring oss hela tiden så jag antar att båda blir lite annorlunda förhållandevis men däremot när vi kommer hem så är vi tightare än vi va när vi åkte! Det är konstigt..


NU SKA JAG SOVA!
Tycker inte du att det är irriterande när du (om du har bogg) har suttit och skrivit ett blogg inlägg väldigt länge och sen när du väl ska publicera det så loggas du ut! Det är ju i och för sig bara att kopiera det du har skrivit men om man glömmer det då? :( Ett av alla vardagsproblem..

Godnattsi!

T****

Tjenare alla glada!
Nu sitter jag på kontoret i T. Jag får luft igen :D Jag och mamma drog till sjukhuset igår och då fick jag ta lite droger och en snabbsänka som inte visade någonting, så jag är inte sjuk, tack moder för att du släpade med mig! Förra veckan var hemsk jag var väldigt sjuk, feber och sån sk't! Det var jobbigt att stå framför kameran då. Jag är glad för nu har jag "min" dator här och Snaps och min IPHONE :D Fattar du?! En iphone! Vet du hur grym den är!? TACK ZEBASTIAN, DU ÄR GRYM!!

image48

Flygresan gick bra. Jag tror att Snaps har vant sig med att flyga nu, han blev jätteglad när vi kom fram till kontoret! Så det var roligt att se. Han blev iof väldigt glad när han träffade mamma på flygplatsen i fredags också men ändå! Han är för det mesta glad. Bara det att han vaktar mina/våra väskor hela tiden så han blir lite jobbig, men så fort väskorna kommer till lägenheten och inte är på kontoret så fungerar det! Han är alltid så orolig så fort vi åker någonstans, han tror alltid att han inte får följa med igen men när vi är här så är det klart att han får det!

Snappe ska skriva nu så vi ses och hörs!

FLY

If you would be able to fly
what a wonderful life
fly in thunder
fly in rain
get smoked by the sun
hit by the lightning 
chat with God for a while
speak to the guardian angels for a time.


T-----------

Det är nice här!
Är jäkligt trött bara,
Tog några bra tagningar det var en rolig dag! :D Vi var inne på ett café!
Jag träffar en massa nya människor som är jättetrevliga och roliga, det är väldigt mycket social övning i detta. Lära sig att kunna fungera med ca 30 nya människor är inte så lätt men HUR KUL SOM HELST! Ikväll blir det chillkväll.

Idag kom jag till kontoret vid halv sju.. så vi ska snart åka. Då ska jag käka! :D:D:D GUD VAD JAG SKA TRÄNA I HELGEN!!!

SAKNAR ALLA DÄR HEMMA! HA DET SUPER, JAG ÄLSKAR ER!