STOCKHOLM CUP FRIIDROTT 1500MHINDER

WOW COOLT! Så tänkte jag efter att jag hade sprungit mitt första 1500m hinder lopp igår!  Jag sprang in som fyra av åtta eller sju stycken! :D mer info kmr strax!

TUNISIA

Tja!

Jaha ett tag sedan  man skrev. I onsdags kom jag hem från Tunisien med min mamma och pappa. En väldigt härlig resa! Så nu är man brun och fin. Du kan läsa mer på
www.evam.blogg.se .
 
And guess what?! Igår blev jag påkörd eller jag körde på bilen eller nu man ska säga.

Jag och min kompis hade bråttom till skolan för vi hade tagit fel på tiden så vi började 8 istället fr halv 9..
Jag ska svänga in till skolan och då svänger man vänster. Precis där vägen svänger så står det en blå container och det gör att man inte ser om det är någon bil eller något annat där. Jag kör på i full fart och tänker att jag hinner bromsa om det skulle vara något där men där hade jag fel! För precis ca 20 cm efter containern så kommer det en bil samtidigt som jag kommer i full speed. BOM! Frontalkrock men jag hinner tänka DÄCKET  FÖRST! Så smällen blev inte så jätteallvarlig men jag blev skärrad och skakade fortfarande 3 timmar senare. Jag tror jag gjorde en repa på bilen. Men jaja.. så kan det gå! Då har man varit med om sin första krock.

By the way så cyklade jag utan hjälm som jag brukar göra =S, dumt jag vet men men. Så på måndag ska jag gå upp till rektorn och visa min hjälm. SUCK! Allting har sina konsekvenser.

See you.