RÅTTATOUILLE

Igår var jag mamma och gudmor Lotta ute och såg på Ratatouille och åt mysig och god middag på Sawadee, väldigt roligt! En grym film, den har de verkligen lyckats bra med. Ett måste för dig som är knäsvag för söta förmänskligade djur som man bara vill ta upp i famnen och prata med! Konceptet är jättebra och filmen följer en röd tråd hela tiden! Excellent =)


Bilden ?http://www.moviezine.se/filmbilder/037/ratatouille.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Remy, huvudrollsinnehavaren! =)

Idag var jag och krattade löv hos Elsa. Det låter tråkigt men tro mig Jag och Elsa + lövhögar det blir kul och krig!

Träning: Inte mycket till träning ikväll, är förkyld så jag blev mest bara arg på att benen inte agerade och reagerade när jag ville.. BLI FRISK NU!

Imorgon kommer syrran och ev. pojkvän, JAG KANSKE HÄNGER MED ER NER TILL PUNGPUNGKÖPNING =)


FÖRSÖKER LÄRA MIG PHOTOSHOP! HAR DU NÅGOT ENKELT TIPS PÅ HUR MAN LÄTT KAN ÄNDRA STORLEK TILL T.EX 10x15 MÅTT?   Tack på förhand isåfall!
Bilden ?http://www.programsupport.se/images/screens/photoshop_magnetlasso.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.


GODNATT


WHERE'D YOU GO?

Jag gråter, stora krokodiltårar! MIN LURVENTUSS ÄR GONE! GONE FOREVER, nåja åtminstonde 4-6 månader. MIn tax har blivit trimmad och nu ser han ut som en söt övervuxen råtta!

Ikväll var det halloween party i skolan, jag var en smutsig pumpa. Jag hade familjens pumpa dräkt som är såååå fin! Det var väl la kul. Jag och mina vänner gjorde en RIKTIG pumpa till pumpa tävlingen och smyckade (eller ska jag säga kladdade?) den med godis och stearin. Det var flera pumpor där som också var med i tävlingen och för att utse en vinnare så fick man rösta och vi röstade flera gånger (jag röstade två gånger och felicia också) på vår egna pumpa *host,host* and guess what?! VI KOM TVÅA :D:D:D den som vann var en kille i sjuan som hade skurit ut händer i pumpan och sedan lagt en hand, också utskuren i pumpa, på pumpan så att det såg ut som att någon greppade den. Ett riktigt mästerverk!

Nu ska jag slagga och tvätta bort mitt fjortis-rufsiga hår!

JESSICA & ZEB! WARNING, I MIGHT COME DOWN, UP (whatever) TO LINKÖPING AND VISIT YOU SOME TIME DURING THE HOLIDAY! Do you mind? :D

En dikt för FN och alla dess snälla medarbetare

Just another war

A war has begun
People get killed
Children been taken away
from their parents
No one to help
No place to hide
They have just been
victims to human cruelty
After a time their is still
nowere to hide
No shoulder to cry and still
no help has arrived
A women gets killed
and her heart can no longer
get filled with love from her kid
Help has arrived but they are
nowere in sight
Because they have also
been killed
by a stranger in guilt.


Av: Mig själv 24/10-07 FN/UN dagen

FOTOGRAFIER,

image9  
Naxos, i Grekland. Jag och min mor. Taken by papi.



image10  
Naxos i Grekland. Tagen av mig.
image11
 
Min underbara doggie vid namn Snaps. Hans första jakt vid ca 5-6 månaders ålder. Tagen av pappa!

JÄTTEBRÖST

Jaha det var ju kul att gårdagens inlägg eller förrgårdagens inlägg blev en sådan succe! Hela 1 BESÖKARE fick jag.. och det var jag själv! Så jag försöker på nytt. Jag tycker att det är intressant att se vad folk tycker är intressant. Om min rubrik hade varit: En helt vanlig dag! Som "alla" andra skriver så hade det ju inte varit så lockande.

After all everything comes to the headline.

VÄRLDENS STÖRSTA RUMPA

HAHA, LURAD. Ville bara se vad som lockade folk och hur många besökare jag fick =)

Haha

Bäst att lyda min syster och min far så jag skriver NU!
Överarbetad, söndertränad,  överskolad... okej så illa är det inte men nu är det knappt att jag orkar hålla upp blyklumparna över mina ögon!
Wanna know a thing? JAG FYLLER ÅR SNART. Okej den 3 december men ändå. Syrran du får för *** komma hem till min birthday men det blir nog omöjligt kom jag på eftersom att det är på en måndag och den helgen så är jag på Sollentuna löpar läger, wiihoo =) Men jag kan ju komma till er och hämta mitt paket =D sounds good?

Hade spanska prov idag, HAHA. Vilket skämt. Vi har fått en ny lärare som sade vad vi skulle plugga till så ja. Tengo que estudiar espanol. Något sådant. Men jag ska bättra mig och lyckas få ett MVG.

Åter till 1500m hinder lopppet. Jag kom FYRA AV ÅTTA tror jag ! Jag sprang på 6.06 minuter, ja jag är väldigt nöjd med det loppet.
Jag sprang lidingöloppet för några helger sedan och det gick inget vidare. Jag sprang 3km på 13.06 det är bara två sekunder pers sedan förra året men jag förbättrade min placering med åtta stycken från  40 till 32. Nästa år ska jag gå låååååååångt under 13! Nu skriker pappa att det är mat. Jag återkommer.