Hunden Snaps dagbok. Part 6

Ffov!

Det var ett tag sen jag skrev nu, måste bli skärpning. Men du vet jag har ju så himla mycket saker att göra! Framförallt nu när Jossan har börjat leka med mig seriöst! Häromdagen så var vi ute på tomten i minst ett hundår kändes det som! Vi lekte med min repknut och o' voy vad det var kul! Jossan tog knuten, sprang iväg, gömde sig och detta gjorde vi flera gånger. Den enda gången jag blev trött på det var när Jossan tog knuten och sen sprang hon fram och tillbaka fram och tillbaka över gräsmattan hela tiden med mig hängandes hack i häl det var ju ta mig (?) sjutton jobbigt!

Sedan har vi gjort en del nya övningar tillsammans och bara umgåtts!

MAT
Jag får ständigt och jämt höra att jag kan inte ge någon någon puss eftersom att jag stinker i munnen! Så idag bestämde sig Jossan för att åka till Arninge och köpa Plaque Off, en tandstens "ört" som tar bort tandstenen och förhoppningsvis min underbara andedräkt! Jag åt den idag och den var faktiskt god så det var inga problem med att äta det!

Annars så är Eva i Åre med vänner och Masterhusse är på övervåningen och tränar..
Mickis, Jossans kompis, sov över här inatt så det var ganska roligt för mig! De tog en promenad med mig, min enda promenad hittills, och det var väldigt roligt! Jag träffade en massa nya vänner, som du vet så har jag inte så många vänner.. men jag hoppas att det tyckte att jag var en trevlig prick! Jag ansträngde mig nämligen till det yttersta för att verka "perfekt" jag kissade inte ens när en tik stack nosen mellan bena på mignär jag hade lyft benet för att kissa, otroligt va? Jag lyckades stoppa flödet för första gången i mitt liv!

Nu håller jag på att pinka på mig så nu MÅSTE JAG UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!

Ha det bra, inte bäst, för det har jag det!

image32
I´m as you call it, majestic.

image33
Jossan, Miks och jag som är en äkta linslus gick förbi exakt när bilden togs, haha!