Drömmen

När jag blir gammal nog att flytta hemifrån så ska jag lyckas pussla ihop ett liv där det går att ha en Australian Shepherd. 
Jag gillar dess skönhet och intellekt! Det ska vara en tik och jag har redan bestämt namn :P Helst ska hon ha ett blått öga. En bekant till mig har en sådan vovve och hon är helt underbar! Hunden är en perfekt blandning mellan trogen, hängiven, intelligent, busig och inte för "vallig". Det finns olika body colors och min favorit är blue merle, som på hundarna här nedanför: 

n
s
bilder lånade från asca.org 

overwhelmed

Filmen får så otroligt fin kritik! Riktigtriktigt roligt. 

Sprang med Snappe idag och förstås så lyckades han trampa i den enda vattenpölen på hela vägen så han förfrös i princip tassarna på vägen hem, blöta tassar och minusgrader är inget att rekommendera! Nu borde jag plugga eftersom att jag lämnade in blankt på NO provet.. men det finns ju så mycket roligare saker att göra. Ska till Mikso senare och träffa mannaaarna :D 

Tillbaka till löpningen. Det är så skumt att en vecka bestående av ingen träning alls + pipande lungor kan få en att få en enorm jäkla träningsvärk och ont i benen efter bara ett träningspass! Skumt :) 

Obama har förresten fått en egen Ben and Jerry's smak :
'
.km



Sweet dreams

Nu ska jag kika på The Curious Case of Benjamin Button och gosa med Snapie!
Godnatt.

FEM PRICKAR!!!


Jag blev såså glad imorse när jag öppnade SvD Kultur och jag såg att filmen hade fått 5 PRICKAR! SvD:s recension är den enda som jag har varit nervös över vad dem skulle tycka och sen så gick det så bra ändå! :D:D 


5

Bobster Maaan

woho, idag drog jag till Malmö på morgonen för att vara med i barnprogrammet Bobster. Jag träffade Mika där som var lika "pigg" som jag. Vi käkade god lunch innan inspelningen började. Idag var första gången  som jag var i en riktig studio! Gomorron Världen var en riktig mes studio jämfört med denna! Helt enorm var den. Vet inte alls hur inspelningen gick, jag och M satt mest och smågarva hela tiden :P 
Och nu är alla classmates i Romme :( Oh vad jag hade velat följa med, menmen! Vad gör det om 100 år..

Nu är det mat med halv-familjen, Snaps är allmänt skitnödig, jag är trött och resten är väl ganska glada men trötta de också! 



Hus

Hm, jag har bott i huset som jag bor i just nu i hela mitt liv. Jag älskar huset och det är så hemtrevligt som det möjligen kan bli! Men det skulle vara roligt att flytta till något helt nytt. Få inreda och göra det hemtrevligt på nytt. Samtidigt så skulle det kännas vidrigt konstigt att inte åka hem till det huset som man är van vid att åka hem till utan åka till någon helt annan gataoch annat hem, det skulle nog slå slint i skallen! Det enda som lockar med att flytta egentligen är att få inreda sitt egna rum från grund och botten i princip. Om vi skulle flytta så skulle jag bara ha väggar med en stor bild på varje vägg  eller så skulle jag ha en vägg full med en massa småsmå bilder som bildade ett mönster på något vis. Det vore läckert! 

ljn
Vore fräckt att han denna på väggen!  Han ser så jäkla mäktig ut på denna bild :P


galapremiär!

I förrgår var det galapremiär för I taket lyser stjärnorna. Det var roligt. Famijen och vännerna var där vilket var askul, hade varit jobbigt om de inte ha varit där. Att titta på själva filmen vara bara pinsamt och jag ville mest försvinna därifrån hela tiden men det var bara att limma fast sig i stolen! Det roligaste var nog att träffa några av team medlemmarna. När jag träffade de som jag var med mest under inspelningen så började jag att böla! Blev så överraskad över reaktionen, det var så många minnen som vällde upp så min hjärna blev alldeles överväldigad. 

Haha, nu somnade mamma sittandes i fotöljen med tv-kontrollen i handen ^^

Idag var det skola vilket var skoj. Alla sitter och snörvlar och snyter sig på lektionerna, kampen mot snoret. Ingen har väl blivit helt frisk från influensan som drabbade typ hela Sverige förra veckan! 

Nu ska jag plugga och sova, 

nightyaight


Chingchong

Aaaaj, har sjukt ont i mina lungor. Har andats med en stor apparat som heter ailos men det hjälper inte.. jag har astma. Skulle dragit ut ikväll men tänkte att det var bättre att vara hemma och kurera i soffan  så att jag blir frisk to the big Grand Premieré! Här om dagen kom mamma hem med FRIDA tidningen där jag och Mika hade intervjuats.. reportaget var väl helt okej, dock har jag något emot den tidningen, alla är typ spritt språngande ROSA och det är text och bilder på varenda mm. Iof så är det ju en tidning för typ 10-13 åringar? 

Haha, jag tycker synd om de stackarna från Burma som flöt runt i ett isskåp på havet utanför Australien. Snacka om fighters som lyckades överleva! 

kbj



mohaha

Spanade just in IMDB (för dig som inte vet = international (?) movie data base) och såg till min förvåning att Will Smith's son Jaden Smith är född 94! Woho, han är min när jag blir äldre. 


j

Snally

ds
Snaps och Sally

KÄRLEKSKRANK HUND

Igår när jag var ute och gick med Snaps (jag hade honom lös) så mötte vi en liten tax tik vars matte skrek: KOPPLA HONOM, VI HAR EN LÖPTIK!!! Så jag kopplade Snaps och tur var väl det för han blev spritt språngande crazy när han gick förbi tiken. 
  Iallafall, imorse så släppte pappa ut honom på tomten och en halvtimme senare så sa pappa: "Jag släppte ut hunden för en halvtimme sedan och har inte hört från honom sedan dess" (Snaps skäller mycket). 
Ca 5 minuter senare så ringde min mamma som inte ens är hemma och sa:Det är bäst att ni går och hämtar Snaps..
Jaha och vart är han? undrade jag.. 
Han sitter utanför taxtikens dörr.. 

Pappa gick till huset där tiken bor, lite längre ned på gatan, och mycket riktigt! Där satt han! De satt på varsin sida av dörren och ylade till varandra. 

Som rena Hollywood såpan! Han hade till och med RYMT för att få träffa henne, äkta kärlek eller ren pilskhet? 

paaaaaanik

Spenderade 4 timmar på stan och hittade INGEN klänning.. eller jo jag hittade en men den veckade sig på något fult och konstigt sätt i midjan :( Nu har jag alltså två dagar på mig att hitta hyfsade skor + klänning.. jobbigt! Tack för en riktigt rolig eftermiddag tjejer + gudmor! E och F var superfina i de klänningar som de hittade, riktiga pinglor. 
Syrran kom just hem så vi sitter och chillar framför tv:n.. somnade för en stund sedan men min älskade hund väckte mig med illavarslande "jagepilskochbajsnödig"-pip..
Han gjorde något oooootroligt sött idag! Ska skriva om det i nästa inlägg. 

Snyggsnyggsnygg

Call me crazy men han här är rååååsnygg (dock väldigt slemmig skjorta på den här bilden!)

fdg

Back to normal

Imorgon blir det skola och shooooooopping! Wohow! Med gudmor och brudarna, inhandlas: GALAKLÄDER. 

Är väldigt glad i och med att alla andra är så hypade och glada inför måndagen, ska bli skeeetakul! 

Tänkte på det när jag stod och drack vatten, vi kissar och tvättar oss i vårt dricksvatten.. snacka om att vara bortskämda.
Undra om det finns en exakt siffra på hur många människor som bor på denna jord... ...och apropå ingenting, elefanter kan inte hoppa och illrar kan bli smittade av sjuka  människor och sjuka illrar kan smitta oss! 


Underbart

marley-and-me.jpg

 

2w1v71d.jpg

 

marley.jpg

 

 


Marley and me

Tittade på Marley and me för en stund sedan! Vilken fin film och oj vad jag grät.. älskar boken också. 
Owen Wilson passar riktigt bra till rollen som Marleys husse! 

När jag tittade på The notebook så grät jag mer än vad min mami brukar göra och hon gråter bara man säger typ: "Hej mamma, jag fick MVG på so-provet idag!" men idag när jag tittade på Marley and me så var det som att jag inte ville gråta, jag ville inte tänka på Snappes slut, när han inte finns mer. Som i the notebook så tänkte jag på om man skulle förlora någon i ens familj och hur ont det skulle göra, eller ens bästa vän. Snappe har ju typ 6 år kvar och det är ju trots allt rätt lång tid men det känns lite jämfört med hur länge ens närmaste familjemedlemmar och vänner kommer att leva! Så det kändes så nära på något sätt, att han inte kommer ligga i sin korg som vanligt om några år. Men samtidigt var det väldigt konstigt eftersom att vem som helst kan ju dö när som helst.. 

Feberyra, läste det jag just skrivit och insåg att det didn't make ANY sense!! 

Annars så har jag lyckats vandra två promenixar med Snapsken och har ca 38,5 grader i feber.
Det är konstigt vad man anpassar sig till att vara sjuk! När man precis har blivit sjuk och har 38,5 grader i kroppstemp så känns det som jättemycket men idag när jag vaknade så kände jag mig helt frisk men då hade jag som sagt 38,5.. strange.. 

Har ni lyssnat på Martin Luther King's "I have a dream"-tal? Lyssnade på det för första gången idag, rysningar, fick rysningar när Obama pratade också, de kunde/kan sin grej! 

we
Grand Danois på Älvsjö hundmässa, stora vovvar det där. 

Influensa times

Precis som 7 andra i min klass så ligger jag hemma med vad mamma tror är influensa! Mitt personliga febertoppsrekord slog jag idag när jag vaknade: 

40,2 grader celsius WOHO!

Det verkar som att hela min årskull är drabbad, iaf där jag bor! 

Det mest ansträngande som jag har gjort idag var att gå upp på övervåningen.. Snappe hatar mig numera eftersom att jaghar varit hemma i två dygn utan att ens knappt se åt honom... 
Saknar lillpleten.. och han verkar inte heller må bra. Han bajsar inte och han är inte lika glad som han brukar vara eller så är det bara det att han känner att jag inte är så ruskigt pigg! 

tittade på Eyes wide shut idag och det var en mest konstiga film jag någonsin sett, sista repliken var ju också informativ:

"FUCK!"

jkj Världens finaste hund. 

HISTORICAL MOMENT

Nu börjar "presidentinstallationen". 

Det lyser hopp i folkets ögon på The National Mall i Washington. 

sd

NK och alla andra "häftiga" ställen

Hugo Boss, Lacoste, Mexx osv.

Dessa märken tampades min hjärna med idag. Jag och mamma tog en snabb tur in till stan för att kanske hitta en galapreimär klänning. Vi gick in på NK och jag kan väl säga så här att det känns att jaginte har vuxit upp på Stureplan och det är knappast några tårar fällda över det. Jag gick ini första affären och tittade på en hyfsat fin klänning, inte så märkvärdig


SMACK.


Som ett slag på käften



SEXTONTUSENFYRAHUNDRAFYRTIONIO KRONOR

Var summan för den klänningen. Vi gick vidare. 

Tillslut kom vi till Karen Millen och där hittade mamma en SUPERSNYGG klänning som hon köpte på rea, hon ser ut som en riktig pingla i den! 
Det jag lärde mig idag var att jag ska inte ha en klänning på premiären. Alla var för långa, för urringade eller för vuxna och i en klänning som var väldigt röd så såg jag ut som en falukorv. 

MEN..
..jag hittade världens finaste knallgula lilla kofta. En sådan som passar bra på beachen när man är brunbränd och går runt med pilotisar och ser allmänt fräsch ut men kanske inte på en blek kropp utanför en biograf.. prislappen var fruktansvärd men mamma sa att det kanske skulle gå, och drömma är ju inte olagligt så.. :D:D 


Var på tjejmiddag hos Anna igår och det var riktigt trevligt, träffade många nya tjejer :) 

Godnatt.



HJÄLP MIG

Sitter och letar galapremiärsklänning! Sjukt svårt.. menmen. 
Har hittat 3 stycken SJUKT fina men, så klart, vem är förvånad? så finns de inte i min storlek, eller så finns de inte på lager.. trist.

Annars så är jag bara allmänt trött ikväll, ska träna tidigt imorgon (10.00) sedan ska jag på TVÅ (?!) tjejmiddagar, fråga mig inte hur det skall gå till men gå ska jag på båda! 

Har någon något bra tips på shop online - clothes hemsidor? Förutom: 
stylebystars
asos
nelly
bubbleroom

?? Om du vet någon så släng in en kommentar!

Galapremiären närmar sig med stormsteg och jag längtar mest till efteråt när vi "småskådisar" ska hänga :D 

ad
Bild tagen av mig. 

:)

Fjällräven jackor, evigt stämplade som "fjortisjacka". Jag har den och det verkade som en jättebra idé  att köpa just en sådan när jag köpte den men jag har insett nu i efterhand att den är inte så mycket annat än stor, klumpig och oformlig så jag ska helt enkelt sälja min Fjällräven down expedition. Något som är bra är att dem är sjukt varma, men de blir för varma om det är över fem grader varmt! 


Sitter och tittar på Arn - tempelriddaren, aldrig sett den förut men den verkar ju faktiskt bra °°) 

Jag är "arg"! Jag har sparat mina naglar riktigt länge nu och jag lyckades bli av med mitt bitapånaglarna - beroende men förstås nu, lagom till premiären så går tumnageln och långfingernageln av!! Ett typiskt äckligt i-landsproblem.. menmen. 

Zappade precis över till Generation fett, SHIT. Helt crazy! Titta på de kvinnorna, hur kan man låta det gå så långt?! En av tjejerna sa just: "Me and food are married" ... och hon gillar inte ordet "diet". Hm, tur att alla är olika! 

The Notebook

Sitter och tittar på The notebook med Elsa, eller Elsa tittar och jag "pluggar" :) Den filmen är så underbart fin! När någon säger att den har hittar sin "Noah" då vet man att den personen har hittat en riktigt underbar jäkel, för att WOW om någon skulle tycka om en så mycket som Noah älskar Allie i filmen. Världens bästa kärleksfilm. 

Min bror sov 26 timmar i natt!!! I'm stunned. Hur går det till? 

Det känns riktigt bra att skolan har börjat igen. Det är SÅ mycket roligare än att bara vara hemma. 

Nu har skivan till the notebook damp så nu ska vi se resten i datorn!

äntligen

Nu är jag klar med NO:arbetet, det tog bara 6 timmar ;) 



KOORDINATIONSÖVNING!!

När jag stod i badrummet igår och kallade mig i spegeln så fick jag av någon konstig anledning för mig att sträcka ut tungan samtidigt som jag blinkade med vartannat öga, det blev en sensation! Det visade sig att när du blinkade med höger öga och blundade med vänstar så gick tungan åt höger och när du blinkade med vänster öga så gick tungan åt vänster! Försök nu att hålla tungan stilla när du blinkar.


;) 

snutt

Så här mysigt har jag det just nu °°) 

kj

TRÖTTTRÖTTTRÖTT

Jag är i en lätt dvala just nu, kan inte tänka riktigt klart vilket är ett problem eftersom att jag ska vara klar med ett stort inlämningsarbete i Science imorgon.. kul. 

Sov hos en vän igår, vi var fyra pers, det var riiiiktigt kul :) 

MIn snälla bror köpte en bok till mig här om dagen: Dreams of my father, Barack Obama. Skriven av presidenten of the U.S himself!! Han är riktigt duktig på att skriva :) Thank's brother! 



Trevligt

Första skoldagen är alltid rolig, och så var det idag med!

Nu har jag precis kommit hem från träningen, jag miksen och 4 grabbar i friidrottsgruppen satte oss och käkade en restaurang. Det var kul, roligt att träffa alla igen efter jullovet! Träningen var alldeles lagom jobbig, men alla tävlar nu (förutom jag) så träningarna är inte så jobbiga :)! 

Alla i min klass ink. jag trodde att eftersom att det var första skoldagen så skulle vi ta det rätt lugnt och sluta efter en timme eller så men dröm och glöm. Vi hade full dag och för lärarna var det som att det inte hade varit lov så de körde med oss som de brukar.. hmpf! Men motivering och fokusering, keep it up! 

Pluggdagar

Eftersom att min enda vän i dessa pluggdagar är allas våran älskade Snaps så får ni nu se ett antal sköna bilder på grabben:

jjk
jhjh
 Mor och syster fick ett antal sjukt roliga bilder på honom då hans läpp hade fastnat i tandköttet!

ih

Det kommer flera bilder snart, ska bara ladda ned dem!

What a wonderful world

Ett soldränkt landskap med ett vitt täcke. 

Underbartunderbart! Har precis varit ute med doggelito Snaps, han frös tassarna av sig på isen. Men kul hade vi. 

kjkj
Det känns konstigt när man är ute på isen för allting kommer så mycket närmare! Att simma till den där ön känns som ett mindre maraton men att gå dit var ju lätt som enplätt :) 
kll

Min bror är ledig

Hej.

Jag är en allmänt schtekig lad i mina allra som häftigaste år. Jag är välutbildad!
 Snart ska jag gå en terminskurs på Tekniska Högskolan. Betygen mina är då på topp men jag har tagit två sabbahtsår bara för att jag tycker att det är onödigt att nöta på kunskaperna. Jag är svarthårig och har bruna stora japanese ögon, FLIED LISE PLIZE THE LOLD. I'm fit for fight whenever you need me OM jag inte är på fyllan, är jag på fyllan så föredrar jag att ta taxin istället för att få skjuts av en vän. Du kan se mig på Dellan, Shell men om du har tur så träffar du mig på Tegel, om du är glad att det är fredag så ses vi på TGF. 

Haaave me yoour way. 
Yours truly, XOXO, Best regards, med vänliga hälsningar. 
JALLEN.






Everybody look at me me

ooh, everybody lalalalaa


ett desperat försök till att få flera besökare.. 

Your heart just skipped a beat

" I heard.. your heart just skipped a beat" 
By Ray Charles in his own fricking movie. 

MAN. 

Har just sett denna smått humoristiska och lika väl vrickade filmen. Jim Carrey är sig "själv", så pass mycket själv som man kan vara när man spelar någon annan och ja det är en allmänt treeäävlig film!

Jag fick dock en chock när vi kollade på reklamen innan biofilmen började. Trailern för min film kom upp och jag och Mickis fick skrattdamp. Mitt hjärta tog ett skutt till vänster och jag fick flytta hela mig en bit till vänster för att fånga upp det igen. Det kändes WHICKED!!!! ...

Annars är läget helt okej.. och det är inte BRA utan det är just helt okej för att idag så stack Jesp och Zeb tillbaka till Link och jag har sort of börjat att vänja mig vid deras närvaro.. tragic but true. Gonna miss you guys! 

Back to the film, vill du få dig ett antal goa skratt så ska du helt klar se den, känner du dig hel-deppig och allmänt självdestruktiv så ska du se The notebook då kommer du att gråta så det står härliga till men då får du också något annat att tänka på, loooooove. 

Jä ja skau taä maj en lijten kveulls fika nou, saa ha en brrrra kveall såaa höörr jäeg av maj litte senarche. (skånska) (?) (:))


Gooooooodnaaäätt

nystart. Hunden Snaps dagbok #1. från hundens perspektiv

Aoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouuuuuwwwwwwwww. 


.."And it's smelling like it never smeeeellled befooooooore" 

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag går ut från mitt revir. Det första som slår mig är de genomträngande dofterna av bruuuuuudaaar. Jag blir galen. Jossan låter mig inte lukta på någonting, men vad ska jag göra åt saken?! Jag måste ju trycka ner nosen så långt ned i marken som möjligt så att jag känner precis ALLA dofter. Idag lyckades hon till och med dra av mig hela repet runt min hals bara för att hon tyckte att jag luktade för länge på fäcken. 
Men What  a man got to he got to do it! Jag vet inte hur jag ska göra Jossan till viljes och gå som jag brukar göra. Men jag börjar bli lite orolig. Jag är snart 60 bast, jag har aldrig liksom du vet.. och jag börjar tro att jag aldrig kommer få en tjej. Jossan sa här om dagen att jag hade fått vita hårstrån runt mina ögon. WHAAAT?! Det stämmer ju inte. Jag vill inte medge det men hon kanske har rätt, åldern börjar ta ut sin rätt helt enkelt. 


"det kan inte gå mer än åt helvete"

Det har min kloka fader sagt i hela mitt liv så fort jag ska göra någonting som jag egentligen inte vågar: 

Hoppa ned från ett 15 meters torn med en sele runt sig. 
Hoppa från 5an i badhuset när jag var liten
Åka ned för de svarta backarna i Alperna..

..listan är lång och inte särskilt imponerande men det är ett sjukt bra citat att gå efter för vad fan, 
det stämmer ju!

Hoppar du bungyjump överlever du, skadar dig eller dör.. shit happens! Chansa och GOGOGO! 

Aj och spy

Var hos mormor och morfar idag tillsammans med HELA familjen, det var trevligt och roligt :) Ett ständigt återkommande samtalsämne är alla Youtube videos, tre av de som vi pratade om var: 

Eftersom att det av någon strange anledning så kan inte jag lägga in youtube videos hääär, det suger. Eller så gör jag fel, kan någon hjälpa mig? :) 

http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc

- Kille som sjunge A whole new world, han kan sjunga i ALLA toner och oktaver (musik är inte min grej), lyssna och bli amazed!

http://www.youtube.com/watch?v=mzvhjmQln6E

- Haha Eva som spydde i direktsändning.

http://www.youtube.com/watch?v=J-6tj2i5th8

- Björn Gustafsson försöker sig på ett Stefan Holm höjdhopp och han lyckas rätt bra!


Borde träna och plugga men jag har svårt att komma igång och göra både och! Igår var jag hos Elin och det var kuuuul.
Roligast var att träffa alla brudarna igen, framförallt mina mannar. :D:D

Saknar faktiskt min klass.. Deppigt att tänka på skolan men man blir ju som en familj och är man borta från familjen länge nog så blir det jobbigt...
Men don't I worry, jag börjar ju i den där ÄLSKADE skolan på torsdag igen. jippie. Eller JIPPIE. Jag måste vara glad att börja igen för annars
kommer denna termin bestå av skolhat, så postitiv inställning is the skiiit.

Kom att tänka på Grynet som man kollade på när man var liten, "ta ingen skit" och resten var rosa.
Hennes karriär var inte lång :)


zz
Jag och Heppsen, i våra som allra gladaste jag!



!

Goodnight folks

Sov gott alla internetfreaks. 

Testade Photo Booth på min Macbook och den lilla kameran funkade väl heelt okeeej!

d
Skeva ögon. 

Vaknade by the way halv två idag, skööööööööönt.

bläääää

MOTIVATION, FOKUSERING och.. ?

Det är mina två "ledord" detta år eller denna termin. För att om jag ska få så pass bra betyg som jag vill ha så måste jag ta och skärpa mig. VIll ha ett tredje ord för det ser bättre ut men jag orkar inte skärpa till mig tillräckligt mycket för att kunna leva upp till det också.. Jag kan ju börja med att städa rummet:
bb

Winter wonderland

RIktig kyla svider till i kinderna när man går ut och det är ju nästan så det känns när man är ute med hunden nu! 

Igår kväll var en lugn kväll för min del vi hade gäster till klockan ett ungefär sedan drog jag till Elsa och då stack vi ut och röjde lite. Kom hem vid 4 igen :) 

Nyårsaftnar brukar inte vara så speciella för mig men den här var det. Jag var så underbart glad! Men hur kan en "ny" siffra ändra så mycket? Jag vet inte. Något förändras iallafall. Det är väl som folk  har sagt i urminnestider, nytt år ny början. 
Så jag antar att det är precis så det är, nya förhoppningar om vissa saker, nya förväntningar, nya målsättningar, nya utmaningar och allt det andra som ingår i dessa dagar i våra liv. 

Idag har det varit näst intill sjukligt slappt här i vårt hem. Alla har degat framför tv:n och jag, bror, far och Zeb har crackat några nya banor på Mariokart Wii. VI har käkat pizza och kikat på någon film vid namn: The nanny diaries. Inget att rekommendera men om du verkligen inte har något annat att göra än att titta på den so SHOOT. 

Jag mamma och Gudmor Lotta hade lillejul igår och jag fick ett jätte fint armband, en rouge från body shop :D:D och en bok. Thank you Lotta! Idag är jag helt körd i min hjärna så jag ska ta och slagga nu. 


NIghty!