+20 :D

Sitter och skriver på ett arbete om landet Belize.. trött skoldag, det enda roliga som egentligen hände det var att jag var på en provfilmning idag och det var riktigt roligt! Tränade lite nu på kvällen. 

Dagens smarta: 
Några pratar om Hungary, Felicia säger
- I've lived in Hungary! 
jag säger: 
-VAAAA? Har du bott i Hungarien?? 

Jag och geografi är inte en bra kombo. Skönt att vi har NP  i geografi imorgon ^^

godnaaatt

wer

För övrigt så har Sally kommit hit för att stanna i två dygn :D 



Twitter

WOOOW, skaffade just ett twitter account och om det är någon gång som man kommer komma nära kändisarna och Hollywood så är det genom twitter. Blir helt wild and crazy när jag se att någon kändis har ett account :P

toomuchlove

vi har TRE och ett halvt kärlekspar i min klass, det är rätt sjukt, fast kul! 
Fick MVG på svenska nationella, gaaaalet glad :D men däremot så har vi matte nationella imorgon och jag kommer faila totalt.. snart kommer sis hem och stannar i två veckor om jag har fattat det rätt, grrreat :D

sf
I want summer! 

skoj

det gick förvånansvärt bra på dansen idag så med lite (JÄTTEMYCKET) övning så klarar jag nog showen utan hjärtattack och en paralyserad kropp. Snaps är strange, han vägrar att leka med mig,han brukar alltid vilja träna och käka frollar men icke sa nicke.. 

hatar dessa munblåsor, så fort jag får en ynkaste liten bakterie i kroppen så får jag en blåsa... palla.

Congrats syrran till VG:na! Grymt :D
och apropå betyg, lyckades skrapa ihop två MVGn i SO :D yiha!

när jag är 83 år ska jag ha en sportkula

en skön helg med hundkurs, fest och en massa gemenskap! Skaffade ett gymkort idag så nu jäklar ska jag bli fit for fight! 
Min vän Angelica har gett mig en massa skratt genom att lägga ut en video på en skön kille vars namn jag inte kan men ändå, titta på hans videor han vet hur man bjuder på sig själv!

Snaps var för övrigt GRYM på hundkursen. Snaps är vääldigt fientlig mot hanhundar och vissa raser,  framförallt svarta hundar och över huvud taget stora hundar så vi hade tur när det var 4 stora svarta hundar där varav en var en labrador hanne och en stor schäfer. :) 

I fredags kom resultatet från gymnasieintagningen och det gick kanske inte riktigt som jag ville, menmen.. hoppas att jag har lyckats flirta in mig tillräckligt hos lärarna denna termin för att höja betygen i de flesta ämnena!  

http://www.youtube.com/watch?v=hnD3dpL03Sk

den roliga killen :) helt whicked.

dw

wonderful

Haft en grym påskvecka uppe i fjällen! Ansiktet är brunt, kroppen trött efter längskidåkning och hela jag är bara allmänt glad. Tack familjen! 

Godnatt!

s

Bra Obama!

Fick just reda på att presidentens nya familjemedlem, en portugisisk vattenhund, ska heta Bo! 

spanska

pluggar järnet inför provet imorgon.. måste kunna alldeles för mycket!! utvecklingssamtalet gick bra, jag är inte alltför dålig!

jag och E gymmade med grabbarna igår så nu är vi biffar!! jag tog 30 i bänkpress och 95 i benpress, viktigt!

insåg idag att det är bara typ två månader kvar innan skolan börjar.. började nästan gråta på utvecklingssamtalet när vi pratade om det.. don't wanna leave my pals :( 
men vi har ju en hel sommar kvar iof :D ett sommarlov på 10 veckor känns jättelångt men när det är bara 10 veckor kvar av skolan känns det jättekort.. skumt. 

Acabo de comer = jag har just ätit. 

alla verkar deppade i sådana här svåra tider.. har inte råkat ut för ett enda aprilskämt, förutom diskmaskinen som just nu öppnades av sig själv ^^
 nighty yo!

et
förra året var jag tydligen så här lycklig när det blev sommarlov, nu lär det bli tårar..