MIN SÅKALLADE GUD&ANNAT:

Jag tror minsann att jag har hittat ett "fönstertittar nöje", min ett år äldre grannkille och hans vänner håller på att byta om för att bada ute på terassen som jag har full möjlighet att titta ut på :)

Igår vandrade jag med min och två andra klasser, vi vandrade med fullproppade 60L ryggsäckar. Lärarna sa att vi skulle gå ungefär en mil men HA så säger de bara för att vi ska följa med för i själva verket var det 1,4 mil. Nästa dag när vi skulle gå till bussen så sa de att det var ca 2-3 kilometer det visade sig vara 4km. På natten så var det en kille som fick ett ägg sulat på sitt knä av "Tarzan" (en kille som spelar amerikansk fotboll & han beter sig lite som Tarzan) och jag kan säga att Tarzan är inte dålig på att kasta så killen som fick det på sig låg och kved i ungefär en halvtimme.

JAG VILL HA SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Mitt sommarlov, inte för att det är så kul för dig att veta vad jag ska göra i sommar men iaf:

  • Dagen efter skolavslutningen så ska jag på ett löparläger som jag har blivit UTTAGEN till! :D
  • Sedan får jag vila i några dagar och sen ska jag till Sports Camp i en vecka för att umgås och träna friidrott.
  • Efter det så ska jag till farmor och farfar?
  • Någonstans här emellan ska jag till min kompis landställe Aspö.
  • Sedan ska jag ö-luffa på Grekland! Det ska bli sjukt kul, för vi ska dit med den skönaste familjen!
  • Efter Grekland är jag förhoppningsvis brun och fin och fräsch så då ska jag och kanske min älskade hund på ett hundläger i fyra dagar.
  • Vara tränare på ett friidrottsläger.
  • Friidrottsläger för mig i fem dagar!


Har du en "gud"? Jag har iallafall en övre makt och det är månen! Tänk, den svävar runt där i rymden och kan inte annat göra, vad vet vi? Den kanske styr över oss, det låter iallafall mer troligt än att en man skulle sitta och glo ner på oss och styra oss på rätt väg i livet. Det finns ju en, nu vad de kallar kraft, som finns i rymden, Jag tror att astronomerna kallar den för "svart kraft" kan det stämma? Iallafall så består rymden till många procent av det,så kanske är det någon magisk kraft? Inte sjutton vet jag men man kan ju alltid filosifera! Stavas det så?

Hejdå, nu skriker min syster på mig!