system overload

SATS träning, årsmöte, engelska artikel, NO-prov, nationella prov.... and so on

Just skrivit klart engelska artikeln som handlade om persuading. Man skulle vara rektorn på en skola och så skulle man skriva ett brev till föräldrarna då man övertygade dem om att donera pengar till diverse skol needs. 
Årsmötet var roligt. Fick inte något träningsbidrag detta år heller (kommer aldrig få ett heller) utan det gick till de som faktiskt tävlar och engagerar sig lite mer än vad jag gör. 

Träningen på SATS var grymme kul. Tränade på en trappmaskin för första gången i mitt liv och H-lvete vad jobbigt det var! Framsida låren brände som den värsta utav eldar när jag gick av. Kortfattat om dagens träningspass: 
Endorfinerna flödar, musklerna jobbar, musklerna skriker efter syre, lungorna piper och skriker de klagandes sång, vattnet rinner ned genom halsen och placerar sig fint i alla törstiga delar av kroppen. 

Så var det med det! 
En sak till, papi klippte klorna på Snapi, vilket inte är lätt. Han lyckades med alla klor på framtassarna utom den sista. När pappa skulle börja klippa den så fick han tuppjukk och började skrika som en stucken gris. 

Nu: Back to science! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback